Buddha Original Logo
Buddha Original Logo

Rólunk

A Buddha Original Story

Első éttermünket, mely a mai napig üzemel a Teréz körút 46. szám alatt nyitottuk meg még 1998-ban, melynek sikerén felbuzdúlva úgy döntöttünk, hogy további éttermeket nyitunk, hogy minél több vendéghez eljuthassanak kiváló és egészséges ételeink. A több, mint húsz éves tapasztalat, a kiváló nemztközi és hazai csapat és a minőségi alapanyagok mind garantálják az egyedi egzotikus ízvilágú menüt, a kiváló színvonalú kiszolgálást, valamint a Buddha élményt! Éttermeink hangulatosak, egyedi falfestményeink, a kellemes zene és távol-keleti pincéreink és szakácsaink biztosítják azt, hogy el tudjuk neked hozni Ázsia hangulatvilágát.

Távol-keleti étteremlánc lévén fontosak számunkra az autentikus ízek, azonban nagy hangsúlyt fektetünk a magyar vállalkozások és gazdaság támogatására is, így úgy döntöttünk, hogy miniumum 90%-ban Magyarországon előállított zöldségek, gyümölcsök és húsok minőségére támaszkodunk.

Minden alapanyagunk friss, a lazacot Norvégiából, az alapvető ázsiai fűszereket a Wok hazájából, Thaiföldről importáljuk. Így garantáljuk ételeink frisseségét és vitaminokban gazdagságát!

Komoly hangsúlyt helyezünk az ételhigiéniára is, hiszen fontosnak tartjuk, hogy ételeink a megfelelő minőségben kerüljenek vendégeink asztalára.

A főzési technológia miatt a Thai szakácsaink ételei táplálóak. A speciális étrend szerint étkezők - legyen akár fitness, proteinben gazdag, glutén- vagy laktózmentes - is könnyen megtalálják a számukra megfelelő ételeket.

A vegetáriánusok számára az “összerakó rendszer” segít a megfelelő összetevők kiválasztásában.

Csatlakozz hozzánk egy utazásra a Thai gasztronómia világában anélkül, hogy egészségtelenül étkeznél! Kóstold meg egyedi Thai szószainkat, melyeket sehol máshol nem találsz meg Magyarországon!

Hol találsz meg minket?

Jelenlegi éttermeink:

·         1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. III. Ép. 29. sz. bérlemény (PP Center)

·         1056 Budapest, Papnövelde u. 10 – Egyetem tér

·         1061 Budapest, Király u.24

·         1062 Budapest, Váci út 1-3. (Westend)

·         1065 Budapest, Nagymező u.28

·         1066 Budapest, Teréz krt. 46.

·         1067 Budapest, Teréz krt.1.

·         1077 Budapest, Wesselényi u.18

·         1087 Budapest, Kerepesi út 9. (Arena Mall)

·         1138 Budapest, Váci út 121-127. D ép. (Váci Greens)

·         2040 Budaörs, Sport u.2-4. (AUCHAN)

·         2120 Dunakeszi,  Nádas utca 6 (Dunakeszi Auchan)

 

Terveink
komoly terveink vannak a jövőre nézve, folytatni fogjuk a Budapesten kívüli terjeszkedést, lesznek újabb üzleteink Szegeden, Debrecenben és még több vidéki nagyvárosban. Már alig várjuk, hogy a vidéki közönség is megismerkedhessen a Buddha Original egzotikus ízvilágával.

Szolgáltatásaink

  •  Szép kártya elfogadás
  • etc

 

Hogyan tudsz tőlünk rendelni?

1.       Éttermeinkben elvitelre is rendelhetsz

2.       Saját weboldalunkon mind házhozszállításra, mind pedig elvitelre is rendelhetsz. Házhozszállításra egyelőre csak belső kerületekben van lehetőség

3.       Netpincér – házhozszállítás és elvitel

4.       Wolt - – házhozszállítás és elvitel

5.       Hamarosan: Bolt Foods – házhozszállítás és elvite