Barion Pixel

Jelenleg nincs rá lehetősége, de hamarosan elérhetővév válik ez az opció!

Telefonszámot az éttermekhez nem áll módunkban kiadni! Kérjük nézzék át a Gyakran simételt kérdések menüpontot vagy vegyék fel velünk bejelentkezés után Facebook chat-en a kapcsolatot!

Sajnálatos módon, a zökkenőmentes kiszolgálás, és a hely biztosítása érdekében nincs lehetőség a szabálytól való eltekintésre. Megértésüket köszönjük.

Sajnáljuk emailre nem tudunk válaszolni, kérjük hasznmálja a Facebook chat funkciót!

Amennyiben kis testű és nem zavarja a többi vendéget (ázott, koszos, harapós....stb) egészen nyugodtan de kutyatál egyik éttermünkben sem található!

A plázákban található éttermeinknél az adott pláza/bevásárlóközpont szabályai az irányadóak

Szeretnénk jelezni, hogy nem áll módunkban eltárolni, illetve felszolgálni a harmadik féltől származó ételeket, valamint a hazánkban érvényes ÁNTSZ szabályozás értelmében, ha előtte bemutatják az arról szóló számlát, részletes leírást, és összetételt felsoroló listát.

 

Sajnáljuk de a szigorú tűzvédelmi előírások miatt csak a konyhában lehet nyilt lángot használni!

Sajnálatos módon AMEX kártyát nem áll módunkban elfogadni.

Ételrendelésben a szerződött partnereink, a NetPincér, és a Wolt. A kiszállítási intervallumról a megjelölt felületeken található információk az irányadóak.

Az éttermeink listáját a weboldalunkon az "üzletek" menüpont alatt találhatja.

A kuponját bármelyik (nem gyorsétterem) éttermünkben felhasználhatja foglalás után.

Nem! A kedvezményes ár igénybevételéhez mindenképpen ki kell nyomtatnia a kupont és azt érkezéskor átadni kollégáinknak!

Kérjük, használja a weboldalunkon található foglalási rendszerünket, ami azonnal tájékoztatást biztosít Önnek az elérhető helyekről, és időpontokról.

Saját furárokkal nem rendelkezünk, rendeléseket kizárólag a NetPincér, és a Wolt platformokon tud leadni illetve nemsokára kedvezményesen az odlalunkon is! 

Amennyiben az eredeti foglalás időpontja előtt 3 órával kíván módosítani, lehetősége van a foglalás törlésére, majd az új időpont lefoglalására. Kérjük figyelmesen foglaljanak, szabad asztalaink limitáltak.

A lejárat után még 20 napig elfogadjuk a kuponokat.

 

Éttermünkben asztalt foglalni kizárólag a regisztrációt, és bejelentkezést követően a "foglalás" menüpont alatt van lehetősége.

A foglalás menüpont csak bejelentkezés után érhető el!

Természetesen van, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az m.udvardi@buddhaoriginal.hu email címen, és mihamarabb válaszolunk Önnek.

Üzenj nekünk

0